Zrinka Cvitešić bila je gošća na otvorenju novog kozmetičkog salona u Zagrebu, a s glumicom je bio i njezin partner Niko Kranjčar. Lijepa Zrinka izgledala je sjajno u modnoj kombinaciji koja uvijek izgleda vrlo efektno i koja ima sve više poklonica među ženama.

Za otvorenje novog zagrebačkog kozmetičkog salona Zrinka Cvitešić odabrala je sportsku eleganciju. Prvakinja drame Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu odjenula je crno odijelo sačinjeno od sakoa užeg kroja s kožnatom kragnom koji modelu daje dozu rock šik stila. Ispod sakoa 42-godišnja glumica nosila je klasičnu bijelu košulju koju je podigla opušteno svezanom kravatom.

Hlače ravnih nogavica dužine do gležnja kombinirala je uz bijele tenisice modne kuće Saint Laurent. Zrinka nosi model Court Classic SL/06 izrađen od bijele kože i ukrašen srebrnim zvijezdama te crnim detaljem na predjelu pete.

Slika nije dostupna Zrinka Cvitešić: Cipele u kojima sve više dama dolazi na crveni tepih

Slika nije dostupna Jessica Alba: Najljepši dokaz da su bijele tenisice i odijelo pravi spoj

Stajling Zrinke Cvitešić još je jedan dokaz da su odijelo, bilo klasičnog ili oversized kroja, i tenisice top spoj, a upravo elegantni bijeli modeli tenisica naročito dobro izgledaju u takvoj kombinaciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju