Ruž za usne u trenu može naglasiti samo najbolje na vašem licu. No, odgovarajuća nijansa trebala bi, osim boje tena i kose, pratiti i oblik usana. Donosimo pet trendi nijansi koje mogu nositi svi

Blijedo ružičasta
Nježna, pomalo hladna nijansa kakvu nosi Jennifer Garner i Paris Hilton voli nježan, prirodni make-up. Blijedo rozi ruž savršeno pristaje brinetama, a ako u sebi sadrži decentnu dozu svjetlucavog sedefa može izgledati vrlo glamurozno.

Nijansa boje mesa, koja prati prirodnu boju usana dajućiju tek ton ili dva tamniji efekt trenutno je vrlo popularna

Boja pudera
Ruž u boji kože kakav obožava Kim Kardashian decentna je nijansa koja može upotpuniti svaki dnevni, ali i večernji look. Boja pudera u mat ili sjajnoj varijanti naglasiti će usne, a savršeno se slaže s make-upom naglašenih očiju.

Boja mesa
Nijansa koja prati prirodnu boju usana dajućiju tek ton ili dva tamniji efekt trenutno je vrlo popularna, a voli je i kraljica Letizia. Ova prirodna boja voli sve vrste make-upa a može se kombinirati uz najjednostavnije komade, ali i najglamuroznije večernje toalete

Narančasta
Nepravedno zanemaren ruž narančaste boje pravo je make-up osvježenje. Topla i nježna nijansa kakvu nosi manekenka Doutzen Kroes u trenu će osvježiti lice, a najbolje pristaje uz plavu boju kose i brončani ten.

Topla crvena
Crveni ruž je instant podizač stila. Topla nijansa kakvu je prezentirala Sofia Vergara i Molly Sims pristaje gotovo svakoj boji tena te se lako uklapa uz dnevne i večernje kombinacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju