Vojvotkinja Catherine i princ William uživaju u obiteljskom odmoru na jednom od francuskih skijališta. S obzirom na to kako su fotografije kraljevske obitelji na okupu prava rijetkost, sretna obitelj na odmoru okružena snježnom idilom izazvala je pravo oduševljenje javnosti


Kraljevska obitelj svijet je razveselila fotografijama s odmora. Catherine i William mališane su odveli na skijanje te su odlučili ovjekovječiti ovaj trenutak s obiteljskim fotografijama kao iz bajke.

Na obiteljskoj fotografiji lijepa vojvotkinja u naručju je držala 10 mjeseci staru princezu Charlotte odjevenu u bijeli kombinezon i tople čizmice, s ružičastom vunenom kapicom na glavi. Zabundana ljepotica rumenih obraščića fotografima je poklonila srdačni osmijeh i pokazala prve zubiće.

Ponosni tata William zagrlio je neodoljivog dvogodišnjeg sinčića Georgea, koji je u plavom kombinezonu, s crvenom kapicom na glavi pozirao kao pravi mali profesionalac.

 Maleni skijaši odmah su pobudili zanimanje javnosti, posebno toplo zimsko izdanje male princeze čiji kombinezon je već postao pravi hit. Riječ je o zimskom kompletiću robne kuće John Lewis čija cijena iznosi 274 kune.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju