Dakotu Johnson uskoro ćemo na velikim ekranima gledati u ulozi Marvellove junakinje Madame Web, a na press konferenciji o nadolazećem filmu zasjala je poput prave elegantne modne junakinje.

Galerija Dakota Johnson na londonskoj press konferenciji filma Madame Web Dakota Johnson Modno izdanje Dakote Johnson za čistu peticu iz stila +2 Chanelov kostim s revije Métiers d'art 2023/24

Premijera novog potencijalnog kino-hita "Madame Web" bit će na Valentinovo, 14. veljače, a Dakota glumi naslovnu protagonisticu, Cassandru Webb, koja svoje moći predviđanja budućnosti koristi kako bi pomagala djevojkama koje bi mogle postati Spider-Woman.

U londonskom hotelu Claridge's lijepa se glumica pojavila u klasičnom izdanju sa zanimljivim pomakom. Naime, ako se najprije naleti na fotografiju koja ju prikazuje samo do iznad struka, prva misao koja prođe kroz glavu je da se odlučila za klasično crno odijelo koje je dobar, ali poprilično očekivan modni odabir.

No kada ugledate fotografiju cijelog outfita, shvatite koliko je Dakota ovoga puta modno odvažna, a pritom nije odstupila od svoje ljubavi prema klasičnim bojama i krojevima.

Kći Melanie Griffith poslovnoj je odjeći dala zavodljivi štih odlučivši se za skraćenu, crop top, varijantu sakoa ispod kojeg nije nosila ništa, a umjesto hlača, ova kombinacija upotpunjena je uskom crnom midi-suknjom. Ovu koketnu verziju odijela potpisuje Versace, a uz nju su se sjajno uklopile crne salonke na špic.

Modno izdanje Dakote Johnson za čistu peticu iz stila Modno izdanje Dakote Johnson za čistu peticu iz stila (Foto: Profimedia)

Cijeli je izgled dodatno omekšala i glumičina bujna duga kosa koja joj seže gotovo do struka, stilizirana u meke i opuštene valove, uz šiške kojima je već dugo vjerna.
Od nakita su se isticale dijamantne naušnice Jessice McCormack, a minimalistički je bio i make-up.

Stilski izum slavne Coco Chanel

Odijela su već dugo jedan od ključnih komada garderobe samosvjesnih i moćnih žena. Ipak, koliko god bila nepogrešiv odabir, uvijek rado zapazimo ona koja imaju neki pomak i odskaču od klasike bojom, krojem ili nekim neočekivanim detaljem.

Odijelo sa suknjom, odnosno ženski kostim, legendarna je Coco Chanel predstavila sada već davne 1925., a njegov je veliki povratak stigao prošle godine i ako je suditi prema ovoj Dakotinoj kombinaciji, neće tako skoro otići. Ujedinjujući praktičnost, jednostavnost, upečatljivost i ženstvenost, doista je sjajan izbor za brojne prigode, poslovne ili svečanije.

Chanelov kostim s revije Métiers d'art 2023/24 Chanelov kostim s revije Métiers d'art 2023/24 (Foto: Chanel)

Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu s modernim odmakom od klasičnih modela Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 3 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 1 +2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 4

Sve samo ne dosadno: Sharon Stone u crnom odijelu s efektnim detaljima Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima +0 Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju