Danska princeza Mary voli nositi odjeću konfekcijske robne marke H&M. Kao domaćica modnog događaja Copenhagen Fashion Summit 2016 nosila je haljinu iz H&M-ove kolekcije Exclusive Conscious,a istu takve haljinu prije Mary nosile su tri druge poznate žene

Princeza Mary bila je domaćica modnog eventa Copenhagen Fashion Summit 2016 održanom u njenom domu u palači Amalienborg u Kopenhagenu.

Danska princeza Mary pojavila se u H&M haljini kakvu su nosile i manekenka Miranda Kerr, glumica Emmy Rossum i norveška princeza Mette-Marit

Za to prigodu 44-godišnja danska kraljevna odjenula je tamno plavu haljinu iz H&M Exclusive Conscious kolekcije. Haljinu bez rukava sa cvjetnim brokatom i voluminoznog donjeg dijela Mary je kombinirala uz salonke 'vrišteće' žute boje. 'Začin' haljini daje i njena duljina jer je kreacija s prednje strane kraća nego odozada.

Ova H&M haljina čija je cijena 1.440 kuna vrlo je popularna među poznatim damama te su je prije Mary nosile i norveška princeza Mette-Marit, manekenka Miranda Kerr i glumica Emmy Rossum. Ove tri dame haljinu su nosile još 2014. kada je kreacija i predstavljena, ali danska princeza Mary, čini se, nije opterećena time da nosi odjeću iz posljednjih kolekcija. Pogledajte i 5 H&M haljina na najprestižnijem crvenom tepihu.

Pogledajte i princezu Mary u senzacionalnim štiklama koje bi posudila i Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju