Na popisu najudobnijih ženskih odjevnih komada uvijek se nađu tajice i traperice, ali po udobnosti ih nadmašuje jedna posebna odjevna kombinacija

Nekada je bilo neobično vidjeti haljinu i tenisice u 'paketu', ali danas upravo taj modni duet ponosno nosi naziv najudobnije ženske odjevne kombinacije.

U početku je ona bila rezervirana isključivo za ležerne dnevne prilike poput npr. brzinskog odlaska u dućan, ali polako i sigurno našla je svoj put do dnevnih i večernjih izlazaka. Uz pravi stajling ovu kombinaciju uistinu možete nositi na mnoga mjesta i u mnogim prigodama pa tako više nije rijetkost vidjeti mladenku koja se udaje u tenisicama.

Poznata belgijska blogerica Sofie Valkiers i glumica Kristen Stewart pokazale su što je to 'sportski šik' kombiniranjem elegantnijih haljina i tenisica.

Dakota Johnson i Alexa Chung lepršave proljetno-ljetne haljine s cvjetnim uzorkom nose uz popularne 'starke' tj. tenisice američkog brenda Converse.

Pravila kod kombiniranja ova dva komada zapravo nema pa slobodno možete mašti dati na volju. Za one koji nisu skloni eksperimentima modni stručnjaci imaju jednostavan savjet – haljinu bogatog i šarenog uzorka kombinirajte s jednobojnim tenisicama i obrnuto, jednobojnu haljinu sa šarenim tenisicama.

Inspirirajte se fotografijama modnih izdanja slavnih dama koje se nalaze u našoj galeriji, a tamo možete pronaći i 4 primjera najudobnije ženske kombinacije s odjevnim komadima iz nađih dućana.

Nosite li vi haljinu u kombinaciji s tenisicama?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju