Lejla Filipović bila je gošća na otvorenju trgovine Max&Co u Zagrebu. Za tu prigodu Lejla je odabrala mladenačku odjevnu kombinaciju u kojoj je izgledala baš poput djevojčice, a jedan detalj na Lejli se posebno istaknuo

Kad god se pojavi u javnosti Lejla Filipović privuče pažnju svojim blistavim, mladenačkim izgledom i izborom odjeće. Iznimka nije bilo ni otvorenje dućana Max&Co. u Teslini ulici u Zagrebu na kojem je Lejla bila gošća.

Osim odjevnom kombinacijom kojom je istaknula struk i noge, Lejla Filipović pažnju je privukla i 'kraljevskim' modnim detaljem

Za koktel druženje na kojem je predstavljena i nova kolekcija Max&Co. Lejla je odjenula majicu na kratke rukave s printom, mini suknjicu s gumom na predjelu struka i modernog kroja koji je s prednje strane kraći, a sa stražnje duži te crne gležnjače s mašnom.

Ovaj ležeran stajling naglasio je Lejlin struk i vitke noge, no ono čime se Lejla istaknula bio je i modni dodatak na glavi. Naime, Lejla je svoju raspuštenu kosu ukrasila krunom s potpisom zadarskog brenda nakita i odjeće Sia Art.


Koliko se Lejli kruna sviđa dala je do znanja objavom na Instagramu. Uz svoju fotografiju na kojoj je u prvom planu kruna lijepa Lejla je napisala:

'Moja kruna. Jednom miss uvijek miss.'


I zaista, svaka žena može se s ovim trendi modnim dodatkom osjećati kao misica ili kraljevna.

U foto galeriji pogledajte i druga besprijekorna modna izdanja prelijepe Lejle, a prisjetite se i haljine Lejle Filipović koju bi ponosno nosila i Monica Bellucci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju