Za užitak se ponekad treba pomučiti. Čak i ako smatrate da ste svladali tantričke vještine u vođenju ljubavi, dobro je ponoviti osnove koje jamče nezaboravan užitak

1. Do orgazma je vrlo teško doći bez kvalitetne predigre. Polagano istraživanje tijela prekrivenog odjećom raspametit će osjetila oba partnera i odgovarajuće vas zagrijati za nastavak 'akcije'.

2. Negativni komentari o izgledu i veličini pojedinih dijelova tijela apsolutno su zabranjeni u krevetu.

3. Zaboravite na infantilna gugutanja. Teško ćete uzburkati strasti ako partnera oslovljavate kao da se obraćate maloj bebi.

Ne zaboravite na predigru i rezultati neće izostati

4. Prakticirajte seks potpuno nagi ili djelomično odjeveni. Čarape na golom muškom tijelu nisu nimalo seksi.

5. Iskreno priznajte partneru da je seks smiješna aktivnost i tako izbjegnite neugodne situacije. Da, iz grla vam se otimaju neobični zvukovi kad vam netko ljubi bedra, a tijelo vam se prije orgazma grči u čudnim pozama.

6. Ako ne tražite, nećete ni dobiti. Komunikacija je nužna za strast među plahtama, a osobito među novim ljubavnicima koji nisu upoznali sva erogena područja.

7. Seks nema mnogo dodirnih točaka s prizorima iz porno filmova, niti ljubavnih komedija. U krevetu se prepustite SAMO eksperimentima koje 'pašu' vama i vašem partneru i bit ćete na sigurnom putu do neslućenih vrhunaca.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju