Iako su estetska kirurgija i kozmetička industrija na samom vrhuncu te mogu barem na kratko zaustaviti znakove starenja, ono što nikako ne može pobjeći od godina su dekolte i grudi. Želite li osvježiti ovaj najženstveniji dio tijela te ga čim duže zadržati lijepim i zavodljivi donosimo 3 pravila kojih bi se svaka žena trebala pridržavati

1. Nahranite kožu
Mnoge žene nikada ne preskaču nanošenje kreme na lice, a takav stav trebale bi imati prema svojim grudima. Piling za tijelo otkloniti će mrtve stanice kože i dozvoliti koži da diše, a hidratantni losion koži će pružiti potrebnu vlagu.

Njegovana koža postaje elastična, a samim time i meka i zategnuta. Imate li izrazito suhu kožu na vlažni dekolte nanesite bademovo ulje te ostavite da se upije.

>> Top 3 grudnjaka bez naramenica za lijepa, gola ramena

2. Pazite kako spavate
Iako većini žena ne pada napamet promijeniti položaj u kojem najljepše spava, ali moramo spomenuti istraživanje koje je došlo do zanimljivih podataka. Naime, spavanje na boku najviše 'gužva' kožu između grudi te potiče nastajanje bora i nabora na koži.

S druge strane, spavanje na leđima najmanje ostavlja tragove na koži pa ako ste spremni žrtvovati omiljenu pozu za san znate što morate učiniti.

>> Pozor! 7 najvećih greški kod odabira grudnjaka

3. Držite ih pod kontrolom
Grudi imaju svoju težinu koju drži vaša koža. Njihova težina se tijekom hodanja, zbog skakutanja povećava za do 33 posto, no kada je riječ o trčanju ili nekoj drugoj tjelovježbi sila je puno veća zbog čega se koža puno ječe rasteže.

S obzirom da je skakutanje najgori neprijatelj vašeg dekoltea pobrinite se da vaše grudi u takvim situacijama budu pod kontrolom. Sportski grudnjak vaš je saveznik zato mu pružite priliku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju