Latino diva Jennifer Lopez gostovala je na koncertu svog bivšeg supruga Marca Anthonyja

Jennifer Lopez ostala je u dobrim odnosima sa svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem s kojim ima dvoje djece, blizance Emmu i Maxa.

Bivši supružnici često zajedno nastupaju pa se tako Jennifer pridružila Marcu na njegovom velikom koncertu u rasprodanoj njujorškoj dvorani Radio City Hall.

Pjevali su pjesmu ‘No me ames’ koju su zajedno snimili prije 18 godina i koja je obilježila početak glazbene karijere latino dive.

Prelijepa 47-godišnja Jennifer zablistala je u punom sjaju na velikom koncertu. Nosila je vrlo seksipilnu crnu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom.

Modni stručnjaci ovaj bi odabir nazvali gafom jer je pjevačica i glumica prekršila pravilo koje kaže - ili dekolte ili prorez, nikako jedno i drugo istovremeno.

Međutim, ona se uopće nije zamarala modnim pravilima, a povod tome možda je bila i onda dobra stara ženska želja da izgleda apsoultno fantastično tijekom susreta s bivšim.

U povijesti pop kulture zabilježeni su mnogi primjeri ‘osvetničkih’ haljina kojima su slavne dame svojim bivšima željela poručiti ‘vidi što propuštaš’, a jedna od najpoznatijih svakako je legendarna crna haljina princeze Dijane.

Je li haljina s dubokim dekolteom i visokim prorezom bila previše?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju