Iza nas je dodjela 30. Večernnjakove ruže. Brojne su se poznate osobe okupile u Hrvatskom narodnom kazalištu kako bi dobili priznanja za postignuća u javnom životu, od medijskih pa sve do onih glazbenih.

Na pozornicu je izašla i pjevačica Nina Badrić i oduševila izvedbom poznate pjesme Parnog valjka, ali i svojom odjevnom kombinacijom.

Nina Badrić na dodjeli Večernjakove ruže - 2 Nina Badrić na dodjeli Večernjakove ruže - 2 (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Za ovu je priliku Nina odabrala maksi crnu haljinu koja je pratila liniju njezina tijela. Laskavi kroj učinio je svoje, a kompletan je dojam zaokružio crni plašt te pomno odabrani detalji, od kojih se posebno istaknula srebrna naušnica te decentni prsten.

Iako je izgledala doista impresivno, Nina je svojom odjevnom kombinacijom pokazala da je manje-više pa nije birala upečatljive detalje. Njezino izdanje za Večernjakovu ružu upotpunila je i kratka frizura te suptilni make-up.

Nina je svoje izdanje podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali. Nikad nisi bila ljepša, doslovno blistaš, Čuvaj se Nina mangupa, poručili su joj. 

Elegantni odjevni komadi u crnoj boji nepogrešiv su odabir za svečane prilike, a zašto bi svaka žena trebala crnu haljinu imati u ormaru, provjerite u epizodi serijala Dreskod u kojoj stilist Marko Grubnić dijeli korisne savjete.

  Nina Badrić na dodjeli Večernjakove ruže - 3 Nina Badrić na dodjeli Večernjakove ruže - 3 (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

"J.Lo može lagano u penziju": Nina Badrić u uskom kombinezonu koji maksimalno ističe figuru Nina Badrić Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 3 Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 4 +3 Jennifer Lopez u uskom kombinezonu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju