Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izdanjima i pojavom. Tako je bilo i na dodjeli nagrada Zlatni Studio koja je sinoć održana u Zagrebu.

Galerija Nina Badrić s kratkom kosom na Zlatnom studiju 2024. godine Nina Badrić na Melodijama Jadrana 2023. godine Nina Badrić na koncertu u Areni 2020. godine +5 Nina Badrić s dugom plavom kosom na reviji Roberta Severa 2016. godine

Nina Badrić zasjala je na pozornici dodjele nagrada Zlatni Studio gdje je s kolegom Petrom Grašom izvela njihov zajednički hit "Nemoj".

Hrvatska pjevačica za ovu je priliku odabrala elegantnu večernju kreaciju u bijeloj boji koja je na suptilan način naglasila njezine ženstvene adute.

Najviše pažnje, pak, privlačila je njezina nova frizura. Nina Badrić je znatno skratila uvojke, a njezina kratka kosa oduševila je obožavatelje.

Ženo, predivna si, To je to!, Top, Lijepa kao boginja, samo su neki od razdraganih komentara na Instagramu Nininih prijatelja i obožavatelja na novu fizuru.

Nina Badrić kroz karijeru je često mijenjala imidž. Mijenjala je boju kose, te nosila različite popularne frizure – od boba i loba do duge kose. Nikad, pak, nije imala ovako kratku kosu.

Kako je Nina Badrić kroz karijeru mijenjala frizure, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

  Nina Badrić s plavom kosom i crvenim pramenovima 2000. godine Nina Badrić s plavom kosom i crvenim pramenovima 2000. godine (Foto: boris poljicanin/Cropix)

Nina Badrić sa samo dva komada složila je kombinaciju u kojoj izgleda božanstveno Nina Badrić Nina Badrić u crvenom Atraktivno izdanje Nine Badrić +5 Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou

Inspiracija za šišanje: Pet frizura koje će se kopirati u 2024. godini Barokni bob Zendaya i barokni bob Florence Pugh +0 Ciara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju