U Beogradu je sinoć održana dodjela nagrada Elle Style Awards. Jedno od najvažnijih modnih događanja održano je u beogradskom Sava Centru i okupilo brojna poznata lica sa srbijanske javne scene.

Galerija Nina Badrić u crvenom Nina Badrić u crvenom Nina Badrić u crvenom +4 Nina Badrić u crvenom

Nina Rajak proglašena je dizajnericom godine, a Nikolina Vrekić modelom godine. Priznanje za ikonu stila dodijeljeno je Lokici Stefanović, a nagrada za životno djelo uručena je legendarnoj kazališnoj, televizijskoj i filmskoj glumici Jelisaveti Seki Sablić.

Posebna gošća na dodjeli bila je Nina Badrić. Naša glazbena diva zablistala je u crvenoj večernjoj toaleti Rolanda Moureta iz njegove kolekcije za jesen/zimu 2023. godine. Haljina dugih rukava s asimetričnim dekolteom inspirirana je Zlatnim dobom Hollywooda, a napravljena je od vune i svile.

Pa vi sada recite kome stoji najljepše crvena boja, a što je još važnije, tko je zna tako dobro iznijeti da to izgleda perfektno, jedan je od komentara ispod videa koji je Nina objavila na svom službenom profilu na Instagramu. Predivna, oduzima dah, hrvatska Monica Bellucci, dio je ostalih komentara.

Haljina Rolanda Moureta Haljina Rolanda Moureta (Foto: Roland Mouret)

Crvena je uistinu jedna od boja koja Nini pristaje savršeno, što je dokazala i u raznim drugim prigodama u kojima ju je odabrala. Upravo je crvena, prema najavama modnih znalaca i kolekcijama slavnih modnih kuća, jedna od najpopularnijih boja za ovu jesensko-zimsku sezonu.

Haljina Rolanda Moureta Haljina Rolanda Moureta (Foto: Roland Mouret)

Svoju toaletu Nina je upotpunila sa štiklama u zlatnoj boji koja je savršen par crvenoj. U galeriji razgledajte još modnih izdanja Nine Badrić u kojima je vladala crvena boja.

Nina Badrić u crvenom Nina Badrić u crvenom (Foto: Marko Todorov/Cropix)

Slatka haljina Nine Badrić sjajno se nadopunjuje s jednima od najpoželjnijih štikli na svijetu Nina Badrić u haljini brenda Self-Portrait Nina Badrić nosi sandale Azia s potpisom brenda Jimmy Choo Nina Badrić +2 Jimmy Choo Azia 95

Nina Badrić u jednoj od najljepših ljetnih haljina kojoj ne trebaju nikakvi posebni dodaci Nina Badrić Haljina brenda Zimmermann Nina Badrić u haljini brenda Zimmermann +4 Nina Badrić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju