Svjetski dizajneri za ovu jesen (i zimu) predlažu kombiniranje odjevnih komada u sigurnim neutralnim nijansama, ali i odvažnim bojama.

Galerija Crvena boja bit će hit jeseni Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade Siva dominira brojnim jesenskim kolekcijama od Alberte Ferretti do Loewa +1 I žuta će bit hit ove jeseni

Odvažna crvena

Prada, Bottega Veneta i The Row samo su neki od slavnih kuća i brendova koji su uvrstili odvažne crvene nijanse u svoje jesenske kolekcije – ne samo da na suptilan način upotpunjuju odjevne kombinacije nego i u potpunosti dominiraju njima. Crvena u ovogodišnjim jesenskim i zimskim kolekcijama nije za sramežljive. Naprotiv, namijenjena je samopouzdanim damama koje se ne plaše biti mamac za poglede. S ovim crvenim kreacijama teško će biti skrenuti pogled s vas.

Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade (Foto: Profimedia)

Melankolična siva

Oni koji ne žele biti u centru pozornosti ove jeseni (i zime) birat će odjeću u sivim nijansama. Modna prognoza u Loeweu, Max Mari i Gucciju, da nabrojimo samo neke, prošarana je odjevnim komadima u boji olujnog neba. Bez obzira na to birate li predimenzioniranu suknju i kardigan ili poslovno odijelo u sivoj boji, nećete pogriješiti. Odlučiti se možete čak i za glamuroznu večernju kreaciju u ovoj melankoličnoj boji.

Siva dominira brojnim jesenskim kolekcijama od Alberte Ferretti do Loewa Siva dominira brojnim jesenskim kolekcijama od Alberte Ferretti do Loewa (Foto: Profimedia)

Dopadljiva žuta

Jesensko sivilo ove godine možete rastjerati s pokojim komadom u žutoj boji. Ferragamo i Christopfer Kane predlažu odjeću u odvažnim nijansama žutog senfa, dok Givenchy i Tove prednost daju nešto nježnijim nijansama te boje. Očekujte da će se žute haljine, džemperi i suknje ove jeseni pojavljivati na društvenim mrežama.

I žuta će bit hit ove jeseni I žuta će bit hit ove jeseni (Foto: Profimedia)

Crno od glave do pete

Budimo iskreni – crna nikad ne izlazi iz mode, no u kolekcijama za jesen/zimu 2023./2024. bila je maksimalno prisutna na modnim pistama slavnih dizajnera. Jesenski trendovi zagovaraju nošenje crne boje od glave do pete. Osobito popularni bit će crna predimenzionirana odijela, dugi kaputi, topli džemperi i modni dodaci poput kožnatih torbica i čizama.

Versace i modna kuća Alexander McQueen predlažu da se odjenete u crno od glave do pete Versace i modna kuća Alexander McQueen predlažu da se odjenete u crno od glave do pete (Foto: Profimedia)

 

Najveći modni trendovi koji će se nositi ove jeseni Crvena će biti boja ove jeseni Crvenu boju za ovu jesen predlaže Stella McCartney i Victoria Beckham Plisirane haljine predlažu Paco Rabanne i Loewe +4 U modu se vraća peplum kroj. Dokazuju to i novi modeli brenda Tove i Richarda Quinna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju