Svaki puta kada vidimo poznate ljepotice bez šminke ostanemo iznenađeni, a rijetke holivudske zvijezde se usude prošetati ispred fotografa golog lica. No postoje one rijetke koje se ne srame svog prirodnog izgleda već ga ponosno ističu

Skrivanje iza glamura, fotošopa i šminke postalo je normalno, no najgore od svega je to što je i svijet prihvatio takav način predstavljanja u kojem nije dozvoljeno ništa manje od savršenstva.

>> A ovako izgleda Sofia Vergara u najobičnijem izdanju

No da je riječ samo o iluziji potvrdili smo bezbroj puta, a prirodna ljepota sa svim svojim manama na kraju ipak uvijek pobjeđuje.

>> Jessica Alba: Bez šminke poput blizanke J.Lo

To su nam potvrdile i holivudske zvijezde Heidi Klum, Katie Holmes, Sandra Bullock i Milla Jovovich, jedne od rijetkih koje se u slobodno vrijeme usude stati pred znatiželjne fotografe golog lica, bez trunke glamura, odnosno bez savršenih make up maski koje skrivaju i najmanju nepravilnost.

Toliko različite i toliko lijepe, sve redom uspješne poslovne žene i majke glumice od 30 do gotovo 50 godina ne srame se prošetati bez šminke i pokazati pravo lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju