Tijekom života upoznajemo nove ljude, a neki od njih ostati će zauvijek u našim životima. Isto vrijedi i za odabir životnog partnera. No kako prepoznati je li on baš taj s kojim trebate provesti život?Istraživanja tvrde kako su znakovi ispred vas, a na vama je samo da ih pročitate

 1. Vaša veza je testirana
Svaki početak veze čini se kao materijal za brak. No kada doista s nekim odlučite provesti život, morate biti svjesni kako ćete kad tada naići na životne prepreke.

Razočarenja, teške životne odluke, nesuglasice i neki drugi životni trenuci koje ste prošli s partnerom mogu vam biti najbolji pokazatelj kvalitete vašeg odnosa.

Ako ste unatoč svemu ostali zajedno i još uvijek gajite iste osjećaje prema njemu, to znači da je vaša veza čvršća od stijene i spremna za veliki korak poput braka.

Iako često svađanje i dozanje tona glasa u vezi nikako nije znak kvalitetnog odnosa, svađe ponekad mogu biti vrlo konstruktivne



2. Nakon svađe, lako se ohladite

Iako često svađanje i dozanje tona glasa u vezi nikako nije znak kvalitetnog odnosa, svađe ponekad mogu biti vrlo konstruktivne. Ako vaše nesuglasice završavaju s podizanjem tona, ali i vrlo brzim smirivanjem situacije, nakon koje možete nastaviti normalan razgovor, to je znak da ste vi i vaš partner u kvalitetnoj vezi koja je spremna za novi korak.

Još je važniji i moćniji znak je ako se oba partnera nakon svađe trude promijeniti svoje ponašanje i postati bolja osoba.

3. Uskladili ste životne ciljeve
Ako osobe koje žele provesti život u zajednici imaju potpuno različita životna gledišta vrlo su male šanse da će ta veza opstati. Komunikacija u vezi najvažniji je dio zajedničkog života. Upravo zbog toga vrlo je važno da, odlučite li s nekim ući u brak, znate kakva su njegova gledišta o životu.

Želi li obitelj, kakvo mu je gledište prema poslu i financijama, želi li se vezati zauvijek za jednu osobu? Ako na ovakva velika životna pitanja imate iste odgovore, pronašli ste savršenu osobu za brak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju