Tijekom života upoznajemo nove ljude, a neki od njih ostati će zauvijek u našim životima. Isto vrijedi i za odabir životnog partnera. No kako prepoznati je li on baš taj s kojim trebate provesti život?Istraživanja tvrde kako su znakovi ispred vas, a na vama je samo da ih pročitate

 1. Vaša veza je testirana
Svaki početak veze čini se kao materijal za brak. No kada doista s nekim odlučite provesti život, morate biti svjesni kako ćete kad tada naići na životne prepreke.

Razočarenja, teške životne odluke, nesuglasice i neki drugi životni trenuci koje ste prošli s partnerom mogu vam biti najbolji pokazatelj kvalitete vašeg odnosa.

Ako ste unatoč svemu ostali zajedno i još uvijek gajite iste osjećaje prema njemu, to znači da je vaša veza čvršća od stijene i spremna za veliki korak poput braka.

Iako često svađanje i dozanje tona glasa u vezi nikako nije znak kvalitetnog odnosa, svađe ponekad mogu biti vrlo konstruktivne2. Nakon svađe, lako se ohladite

Iako često svađanje i dozanje tona glasa u vezi nikako nije znak kvalitetnog odnosa, svađe ponekad mogu biti vrlo konstruktivne. Ako vaše nesuglasice završavaju s podizanjem tona, ali i vrlo brzim smirivanjem situacije, nakon koje možete nastaviti normalan razgovor, to je znak da ste vi i vaš partner u kvalitetnoj vezi koja je spremna za novi korak.

Još je važniji i moćniji znak je ako se oba partnera nakon svađe trude promijeniti svoje ponašanje i postati bolja osoba.

3. Uskladili ste životne ciljeve
Ako osobe koje žele provesti život u zajednici imaju potpuno različita životna gledišta vrlo su male šanse da će ta veza opstati. Komunikacija u vezi najvažniji je dio zajedničkog života. Upravo zbog toga vrlo je važno da, odlučite li s nekim ući u brak, znate kakva su njegova gledišta o životu.

Želi li obitelj, kakvo mu je gledište prema poslu i financijama, želi li se vezati zauvijek za jednu osobu? Ako na ovakva velika životna pitanja imate iste odgovore, pronašli ste savršenu osobu za brak.