Prava uskrsna bajka oživjela je ovih dana na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić u Slavonskom Brodu, zvanom i Korzo. Glavni brodski trg jedan je od najvećih gradskih trgova u Hrvatskoj, a njegova prostrana površina bila je savršeno mjesto za mnoštvo uskrsnih dekoracija.

Galerija Središte Slavonskog Broda pretvoreno je u malo uskrsno carstvo - 9 Središte Slavonskog Broda pretvoreno je u malo uskrsno carstvo Središte Slavonskog Broda pretvoreno je u malo uskrsno carstvo - 13 +11 Središte Slavonskog Broda pretvoreno je u malo uskrsno carstvo

Blagdan Uskrsa nezamisliv je bez prigodnih ukrasa u kojima prevladavaju pisanice, zečeki i pilići. Uz pomoć takvih motiva lako je stvoriti šarene i vesele dekoracije kojima se vesele i djeca i odrasli.

Središte Slavonskog Broda pretvoreno je u malo uskrsno carstvo - 3 S kipom Ivane Brlić-Mažuranić u središtu, istoimeni trg oduševljava raznolikim blagdanskim dekoracijama (Foto: Ivica Galovic/Pixsell)

A Slavonski Brod ovih preduskrsnih dana itekako uveseljava svoje građane jer je glavni gradski trg prigodno pretvoren u malo uskrsno carstvo. S kipom velike književnice Ivane Brlić-Mažuranić u središtu, istoimeni trg na svakom koraku oduševljava raznolikim blagdanskim dekoracijama, velikim šarenim pisanicama, simpatičnim zečekima i pilićima, a jedna pisanica ima i krov, vrata i prozorčić pa izgleda poput kućice u cvijeću.

Središte Slavonskog Broda pretvoreno je u malo uskrsno carstvo Jedna pisanica ima krov, vrata i prozorčić pa izgleda poput kućice (Foto: Ivica Galovic/Pixsell)

Mnoštvo Brođana već je prošetalo popularnim Korzom i ondje popilo kavu kako bi uživali u toj slatkoj uskrsnoj bajci, a fotografije iz Slavonskog Broda mogle bi i druge potaknuti da za produženi blagdanski vikend odu na izlet do Slavonije i Uskrs učine još zabavnijim i ljepšim.

Središte Slavonskog Broda pretvoreno je u malo uskrsno carstvo - 4 Vesele i simpatične uskrsne dekoracije zauzele su glavni gradski trg u Slavonskom Brodu (Foto: Ivica Galovic/Pixsell)

Pisanice s karakterom: Obojite jaja u vinu i uživajte u svjetlucavom rezultatu Jaja kuhana u crnom vinu duboke su ljubičaste boje i s predivnim šljokicama Pisanice kuhane u crnom vinu bit će ljubičaste sa šljokicama, a bijelome možete dodati jestivu boju i tako bilo koju boju prirodno posuti šljokicama Jaje kuhano u bijelom vinu i jestivoj boji +3 Jaja kuhana u crnom vinu duboke su ljubičaste boje i s predivnim šljokicama

Zekanje u Zoo vrtu: Obilje zanimljivosti u zagrebačkom zoološkom na Uskrsni ponedjeljak Zekanje u zagrebačkom Zoo vrtu na Uskrsni ponedjeljak - 4 Zekanje u zagrebačkom Zoo vrtu na Uskrsni ponedjeljak - 1 Zekanje u zagrebačkom Zoo vrtu na Uskrsni ponedjeljak - 2 +1 Zekanje u zagrebačkom Zoo vrtu na Uskrsni ponedjeljak - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju