Kao četvrti po redu na pozornicu Eurosonga stao je predstavnik Švicarske, Nemo, a svojom je osebujnom odjevnom kombinacijom sve ostavio bez teksta.

Galerija Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri +2 Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri

Švicarske boje ove godine brani Nemo, 24-ogodišnja nebinarna osoba koja preferira korištenje zamjenica oni i njihovo, a njihov je modni stil upravo onakav kao i onaj životni – bez granica, prepreka i kalupa.

Tako je Nemo na scenu Malmö Arene stigao u bijelim čipkastim najlonkama, nježnoružičastoj minici i voluminoznoj jaknici punoj svjetlijih i tamnijih ružičastih volana. 

Nemo je glavna konkurencija Baby Lasagni, kako će proći u finalu pratite OVDJE.

Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri (Foto: Pixsell)

Tijekom izvedbe svoje pjesme The Code, koja govori upravo o prihvaćanju svoje različitosti i životnih stavova i pravila zbog kojih je bio neshvaćen i diskriminiran, Nemo je stajao na velikoj pokretnoj okrugloj platformi, a tijekom cijele izvedbe oni su se spretno kretali zajedno s njom te je vokalno iznimno zahtjevna skladba pritom izvedena besprijekorno.

Nemove čarape podsjećaju na čipkane tabletiće Nemove čarape podsjećaju na čipkane tabletiće (Foto: Guliver Images)

Bijele tenisice, također s ružičastim volanima, sjajno su se uklopile u ovaj poseban i modno pomaknut nastup. Baby Lasagna I srce i kladionica kažu da ćemo biti prvi. Ako nekim čudom zasjednemo na drugo mjesto, nema veze, bit ćemo dio najvećeg skandala u povijesti Eurosonga.

Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri (Foto: Guliver Images)

Talentirani Švicarac ruši sve granice i svim srcem slavi različitosti Nemo Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Nemove čarape podsjećaju na čipkane tabletiće +5 Švicarski predstavnik u drugoj polufinalnoj večeri Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne

Perje, rogovi i šarenilo! Kostimi irske predstavnice izazvali lavinu komentara Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri +1 Irska predstavnica u prvoj polufinalnoj večeri

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju