Izgleda da će Jennifer Lopez i Ben Affleck proširiti popis svojih nekretnina. Naime, par posljednjih dana boravi u New Yorku i u nekoliko navrata snimljeni su usred razgledavanja nekretnina koje su stavljene na prodaju.

Galerija Jennifer Lopez razgledavala je nekretnine u New Yorku Jennifer Lopez razgledavala je nekretnine u New Yorku Jennifer Lopez u tenisicama modne kuće Prada +9 Jennifer Lopez u tenisicama modne kuće Prada

Posljednja u nizu je luksuzna kuća na Manhattanu vrijedna gotovo sedam milijuna dolara koju je Jennifer Lopez pogledala u društvu agenata za nekretnine. Hoće li zamijeniti Los Angeles svojim rodnim gradom New Yorkom ili samo širi svoj vlasnički portfolio, saznat ćemo uskoro.

Jennifer Lopez razgledavala je nekretnine u New Yorku Jennifer Lopez razgledavala je nekretnine u New Yorku (Foto: Profimedia)

Za obilazak nekretnina odabrala je najudobniju moguću odjevnu kombinaciju. Držala se sportskog stila i odjenula široku trenirku u svijetloj nijansi sive boje. Uz trenirku je očekivano odabrala tenisice i to model slavne talijanske modne kuće Prada.

Tenisice Cloudbust Thunder modne kuće Prada Tenisice Cloudbust Thunder modne kuće Prada (Foto: Prada)

U pitanju su tenisice Cloudbust Thunder koje ipak, bez obzira na svoj naziv, nisu prikladne za prolom oblaka i grmljavinsko nevrijeme. Naime, gornjište je napravljeno od pletene tkanine koja se lako i brzo može smočiti pa je preporučljivo nositi ih tijekom suhog vremena.

Ovo je novija verzija modela s kompleksnijim i skulpturalnim dizajnom, a karakterizira je predimenzionirani potplat i 3D detalji.

Tenisice Cloudbust Thunder modne kuće Prada Tenisice Cloudbust Thunder modne kuće Prada (Foto: Prada)

Bijele tenisice jedan su od najpopularnijih modela na ulicama hrvatskih gradova, a pogotovo zagrebačkoj špici. Međutim, uglavnom viđamo modele jednostavnijeg dizajna, s klasičnim potplatima.

Ako ste i vi među ljubiteljicama bijelih tenisica, u anketi nam recite biste li i vi nosili Pradin model koji J.Lo mjesecima ne skida sa sebe ili ipak preferirate drugačije modele.

Ove Pradine tenisice...

glasova:

Jennifer Lopez u tenisicama modne kuće Prada Jennifer Lopez u tenisicama modne kuće Prada (Foto: Profimedia)

J.Lo u spektakularnim čizmama koje je šteta skrivati ispod širokih traperica Jennifer Lopez Jennifer Lopez u čizmama s potpisom brenda Jimmy Choo Jennifer Lopez +3 Jennifer Lopez u čizmama s potpisom brenda Jimmy Choo

Jennifer Lopez u udobnim gležnjačama koje stalno viđamo na zagrebačkoj špici Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 4 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 6 +4 Jennifer Lopez u Uggsicama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju