Ženstvena elegancija u kombinaciji crne i sive boje s malo zlatne bila je odabir plavokose street stylerice koja se zatekla u središtu Zagreba. Njezino dnevno izdanje dovoljno je sofisticirano i profinjeno i za neku večernju prigodu, a pozornost posebice plijene visoke čizme sa ženstvenom potpeticom.

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 7 Ulična moda u Zagrebu - 1 Ulična moda u Zagrebu - 4 +5 Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Lauren Ralph Lauren

Svoj street style dama iz centra Zagreba iskombinirala je od crne košulje koju je na kragni ukrasila crnom mašnom sa zlatnim brošem. Preko toga je odjenula sako od efektne svjetlucave tkanine te ga upotpunila tankim crnim remenom.

Ulična moda u Zagrebu - 1 Ženstvene čizme s efektom zmijske kože u elegantnom zagrebačkom street styleu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Donji dio stajlinga čine uske crne hlače koje izvrsno pristaju uz čizme do koljena s efektom zmijske kože i visokom tankom potpeticom. Čizme s patentnim zatvaračem po čitavoj dužini izgledaju vrlo ženstveno upravo zahvaljujući tankoj potpetici, a svakako je riječ o modelu koji jako dobro izdužuje i proljepšava ženske noge i čitavu figuru.

Zagrebačka street stylerica svoj elegantni outfit zaokružila je dugačkim kaputom oversized kroja u svijetlo sivoj boji, dok je dozu glamura dala torbica luksuznog američkog brenda Ralph Lauren. Plavokosa ljepotica nosi model Spencer 21 u kombinaciji crne, bijele i zlatne boje.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Lauren Ralph Lauren Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Lauren Ralph Lauren (Foto: Ralph Lauren)

Torba besprijekornog dizajna ima kratku zlatnu ručku za nošenje u ruci te duži crni remen, a na njoj se ističu i zlatna metalna slova RL, početna slova imena i prezimena dizajnera Ralpha Laurena, koji je 1967. osnovao svoju slavnu modnu kuću.

U fotogaleriji pogledajte i druga izdanja zagrebačke ulične mode u ženstvenim potpeticama.

Ulična moda u Zagrebu - 8 Ulična moda u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ljepotica iz Zagreba u Zarinoj haljini i hit-čizmama pravi je vjesnik proljeća Haljina brenda Zara Čizme brenda Zara Ljepotica sa zagrebačke špice u proljetnom izdanju +2 Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinoj haljini

Šetnja Dubrovnikom: Popularne tenisice i traperice s čipkom za savršenu ležernost Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 8 Dubrovačka street stylerica nosi tenisice brenda Golden Goose, model Super-Star +5 Ulična moda u Dubrovniku - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju