Iako su temperature i dalje iznadprosječne, neke street stylerice sa zagrebačkih ulica jedva su dočekale iz garderobe izvući visoke čizme, koje, dok je još dovoljno toplo, većinom nose uz kratke haljine i suknje. To je top-kombinacija jer visoke čizme najbolje i dođu do izražaja kad ih se kombinira uz kratke odjevne komade.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 8 +5 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu brenda John Zack dostupnog na Asosu

A jedno sjajno street style izdanje u visokim čizmama pokazala je plavokosa mlada žena koja je s prijateljicama prošla zagrebačkim Cvjetnim trgom. Za svoje modno izdanje odabrala je haljinu mini kroja britanskog brenda John Zack dostupnog na Asosu.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Street stylerica iz Zagreba nosi zebrastu haljinicu brenda John Zack dostupnog na Asosu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Atraktivna haljinica od satena ima široke dugačke rukave skupljene na rubu gumicom, a posebno efektno izgledaju prorezi na predjelu struka.
Prorezi su dodatno naglasili uski struk zgodne street stylerice, a čitav stajling istaknuo je njezinu utreniranu, vitku figuru.

Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu brenda John Zack dostupnog na Asosu Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu brenda John Zack dostupnog na Asosu (Foto: www.asos.com)

Lepršavu haljinu plavuša iz centra Zagreba spojila je s čizmama do koljena s efektom krokodilske kože, lagano nabranih sara i s ukrasnim "ručkicama" sa strane.

Svoj street style upotpunila je crnom torbicom s lancem koju je nosila preko ramena i modernim sunčanim naočalama sa zlatnim okvirima u obliku romba. No nema dvojbe da je šarmantni, široki osmijeh najljepši ukras na licu lijepe street stylerice u zebrastoj haljinici.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja zagrebačke ulične mode u visokim čizmama.

Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Torbica je spektakl: Izdanje iz centra Zagreba koje oduševljava svakim detaljem Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Kaubojke vladaju jesenskim kombinacijama +1 Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice

Štikle bi bile samo višak: Izdanje plavuše iz centra Zagreba koje je privlačilo poglede Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 3 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 1 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 2 +1 Walk 'n' Dior tenisice, 1090 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju