Ponekad nam se jednostavno ne da razmišljati o boji sjenila koje ćemo staviti na oči i zamarati se time pristaje li nam. U tim situacijama možemo posegnuti za univerzalnom nijansom koja odgovara svima

Ovu godinu obilježit će takozvana ružičasto zlatna boja. Hibridna nijansa koja je nastala spajanjem dvije ženstvene boje (ružičaste i zlatne) popularna je u svim beauty segmentima.

Tako, na primjer, stručnjaci kažu da će upravo ružičasto zlatna nijansa ove jesensko-zimske sezone postići vrhunac popularnosti kada je u pitanju boja kose, a nosit će se i na očima.

 

A photo posted by AmyGravesMUA (@amygravesmua) on

Upravo se ta nijansa smatra univerzalnom kada su u pitanju sjenila za oči. Američka vizažistica Ashlee Glazer za InStyle je otkrila da pristaje i laska svakoj boji kože. U pitanju je pomalo zagasita nijansa ružičaste koja odgovara i svim bojama kose, pogotovo u kombinaciji sa zlatnim metalik tonovima.

Ako ne možete pronaći idealno sjenilo u ovoj nijansi, vizažisti savjetuju da se poigrate i kombinirate omiljeno ružičasto i zlatno sjenilo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju