Odjevni komadi, obuća i torbe lako postaju glavne zvijezde odjevne kombinacije jer više stvarno nije problem naći efektan model koji će privući pozornost. S druge strane, postoje i zanemareni modni aduti na koje zaboravljamo.

Galerija Najlonke brenda Saint Sass Najlonke brenda Saint Sass na zagrebačkoj špici Zgodna dama iz Zagreba u najlonkama brenda Saint Sass +1 Zgodna dama iz Zagreba u najlonkama brenda Saint Sass

Primjerice, najlonke su jedan od onih komada uz pomoć kojih svoje izdanje možete razigrati u sekundi. Pogotovo kada su u pitanju statement najlonke.

Upravo tako svoje modele nazivaju Vivien Wysocki i Larissa Schmid, osnivačice i dizajnerice brenda Saint Sass.

Najlonke brenda Saint Sass Najlonke brenda Saint Sass (Foto: Saint Sass)

Naša je vizija isticanje vaše ženske neovisnosti. Mi vjerujemo u žene koje su ponosne na svoj individualizam, poručuju Vivien i Larissa. Njihove najlonke pravi su hit na društvenim mrežama zahvaljujući zanimljivim natpisima, a jedan model imali smo priliku vidjeti i na zagrebačkoj špici.

Zgodna dama iz Zagreba u najlonkama brenda Saint Sass Zgodna dama iz Zagreba u najlonkama brenda Saint Sass (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zgodna plavokosa dama prošetala se centrom grada odjevena u asimetričnu usku haljinu crne boje ispod koje su se nazirale najlonke s natpisom troublemaker.

Crnu bazu osvježila je predimenzioniranim blejzerom u bež nijansi i smeđim visokim čizmama, modelom koji je posljednjih sezona opet u modi nakon godina zatišja.

Najlonke brenda Saint Sass na zagrebačkoj špici Najlonke brenda Saint Sass na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Izdanje iz centra Zagreba u vrlo efektnim najlonkama s lijepom porukom Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +6 Zagrebačka street stylerica nosi čizme od trapera ukrašene umjetnim dijamantima iz Zare

Najlonke plavuše iz centra Zagreba koje zaslužuju biti u prvom planu Street style izdanje iz centra Zagreba Street style izdanje iz centra Zagreba +0 Street style izdanje iz centra Zagreba

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju