Mini suknja i visoke čizme uvijek su top kombinacija, posebice kada se kombiniraju s efektnim najlonkama. A jedno takvo atraktivno street style izdanje pokazala je zgodna brineta u najlonkama na kojima piše najljepša poruka.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +6 Zagrebačka street stylerica nosi čizme od trapera ukrašene umjetnim dijamantima iz Zare

Najlonke s uzorkom uvijek izgledaju efektno, a, naravno, najbolje ih je nositi uz kratke odjevne komade.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Zagrebačka street stylerica u najlonkama na kojima piše 'love you' (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zagrebačka street stylerica svoje je crne najlonke na kojima piše love you spojila s toplom bundom sive boje ispod koje je, kako se čini, nosila samo dugačku bijelu košulju. Od obuće odabrala je čizme u stilu kaubojki od trapera sive boje, ukrašene umjetnim dijamantima. Visoke čizme imaju koso rezanu debelu petu što taj model čini još zanimljivijim.

Svoj street style brineta iz centra Zagreba podigla je s crnom torbom s tankim zlatnim lancem i elegantnim svjetlucavim naušnicama koje su došle do izražaja zahvaljujući zalizanoj kosi podignutoj u visoki rep.

Druga izdanja zagrebačke ulične mode s najlonkama pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dodaj malo boje… Izdanje iz centra Zagreba potvrdilo dominaciju velikog trenda Ferragamo, jesen/zima 2023./2024. Prada, jesen/zima 2023./2024. Bottega Veneta, jesen/zima 2023./2024. +9 Fendi, jesen/zima 2023./2024.

Kombinacija s tajicama koja dokazuje da se u centar Zagreba može i u papučama Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba - 4 +10 Zagrebačka street stylerica nosi papuče s platformom brenda Ugg

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju