Street style izdanja dobra su prilika za analizu odjevnih komada, obuće i dodataka koji su najpopularniji u pojedinoj modnoj sezoni. Primjerice, već smo u listopadu mogli naslutiti koji su to hit-modeli čizama među domaćim damama.

Galerija Slavne žene u visokim čizmama - 1 Slavne žene u visokim čizmama - 2 Slavne žene u visokim čizmama - 3 +8 Zara Larsson

Zagrepčanke su za šetnju špicom u promjenjivim jesenskim danima najčešće birale kaubojke, a kao drugi popularan model istaknule su se čizme do koljena s ravnim potplatima.

Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Onda su im se prikrale čizme na preklop, ultimativni hit ove zimske sezone koji iz dana u dan sve više viđamo u centru Zagreba.

Čizme na preklop u street style izdanju sa zagrebačke špice Čizme na preklop u street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Osim novih trendova, primijetili smo i jedan povratnički. Tako je jedna ljepotica Cvjetnim trgom prošetala u visokim čizmama iznad koljena. Jedno vrijeme upravo ste ovakve modele mogli vidjeti na svakom koraku, a onda je došlo do zatišja koje je potrajalo nekoliko godina.

Street style izdanje ljepotice iz Zagreba u visokim čizmama Street style izdanje ljepotice iz Zagreba u visokim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Visoke čizme iznad koljena...

glasova:

Međutim, modeli iznad koljena sada su opet traženi, dijelom zahvaljujući modnim trendsetericama i slavnim ženama koje ih opet nose.

Zavirite u galeriju i pogledajte samo mali dio poznatih dama koje posljednjih mjeseci vjerno nose visoke čizme.

Slavne žene u visokim čizmama - 8 Heidi Klum (Foto: Profimedia)

Gležnjače djevojke iz Zagreba hit su i ove sezone - sviđaju li se i vama? Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR +1 Ljepotica iz Zagreba u Inuikii čizmicama

Ekstra! Čizme ljepotice iz Zagreba baš nikog ne ostavljaju ravnodušnim Chiara Ferragni u tri različita Patti modela Čizmica Patti na reviji modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2021. Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 1 +7 Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju