Prije ljeta predano se posvećujemo ishrani, vježbanju i 'poliranju kože' ne bi li izgledale što bolje u kupaćem kostimu. No neke od nas bez obzira na to koliko 'istešu' figuru misle da nisu ni približno poželjnoj bikini silueti. Ohrabrit ćemo vas uz pomoć 4 XL djevojke koje u krpicama za plažu blistaju od samopouzdanja, zadovoljstva i prirodne ljepote

Ljeto je vrijeme koje jedva čekamo jer osim što su dani topliji i duži, odjeća je sve maštovitija i slobodnija. Više se ne skrivamo ispod slojeva gustih tkanina tamnih boja jer prozračni materijali s tropskim i azurnim motivima jedva čekaju lepršati na vjetru.



No, neki su takvog scenarija groze jer se boje otkriti svoje tijelo koje nije blizu konfekcijskim brojevima mršavica na čijim se siluetama reklamira upravo takva ljetna odjeća. No, neki se brendovi uporno bore protiv takvih predrasuda te pokazuju kako seksi i lijepo može izgledati i XXL tijelo u kupaćim kostimima.

Jedan od njih je 'Swimmsuit For All' čija je kampanja okupila 3 manekenke Robyn Lawley, Jadu Sezer i Shareefu J te jednu beauty blogericu Gabi Gregg ne bi li pokazali kako bikiniji, jednodijelni kupaći kostimi te ostala minijaturna odjeća za plažu izgleda zavodljivo na najbujnijim krivuljama.

XL cure su čak ponovile i poznatu naslovnicu 'Sports Illustrated' i dokazale kako su više nego ravnopravne konkurentice XS modelima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju