Doba je godine kada počinjemo razmišljati o gležnjačama, nezaobilaznom modnom komadu u jesenskim 'street style' kombinacijama. Želite li garderobu obnoviti novim parom, donosimo vam prijedloge friških modela iz trgovina.

Galerija

Brojne žene u svom ormariću s cipelama imaju barem jedan par dobrih gležnjača koje su sinonim za jesensku modu, ali dobro dođu i u proljeće dok još ne zatopli dovoljno za laganiju obuću. Trgovine su se već dobrano opskrbile s novim modelima gležnjača, a mi smo izdvojili njih 12 koji će, vjerujemo, zadovoljiti razne ukuse.

Doba je godine kada počinjemo razmišljati o gležnjačama, nezaobilaznom modnom komadu u jesenskim 'street style' kombinacijama

 

Ovoga puta naglasak smo stavili na gležnjače s debljom, nižom i potpeticom srednje visine koje su udobnije za hodanje zbog čega su nosive od jutra do mraka. Izdvojili smo crni model u stilu 90-ih, neprolazne kaubojke, modele od brušene kože u toplim jesenskim bojama, sa stiliziranim potpeticama, trendi leopard uzorkom...

Raznoliku ponudu gležnjača u trgovinama cjenovnog ranga od 225 do 1195 kuna razgledajte u fotogaleriji. Ne propustite pogledati i 12 jesenskih haljina koje laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina.

Novi modeli gležnjača iz trgovina - 3 Foto: Internetska stranica proizvođača