Selite u novi prostor ili planirate renovacije doma tijekom ove godine? Donosimo vam trendove koji će biti osobito popularni kod uređenja interijera

Galerija


1. Wabi Sabi

Wabi Sabi japanski je estetski koncept otkrivanja ljepote u nesavršenosti, koji je svoje mjesto našao i u unutarnjem uređenju. Prema njemu, vaš dom ne mora izgledati kao slika iz kataloga. Naprotiv, on bi trebao biti uređen tako da se u njemu osjećate dobro i ugodno. Iako koncept potječe još iz 16. stoljeća, jedan je od najvećih trendova u uređenju interijera za 2018.
Trendovi u uređenju doma 2018. - 5 Foto: Living4media

Više detalja o novom trendu uređenja koji mane voli više od savršenstva pronađite ovdje.

2. Jarke boje
Jarke boje bile su jedno od glavnih obilježja mode 80-ih, a ove godine dominirat će i uređenjem interijera. Opreznom upotrebom jarkih boja možete naglasiti pojedine dijelove doma, čak i ako inače niste ljubitelj iskričavosti. Jarkocrvena boja odličan je izbor za bojenje jednog zida u prostoriji, tepiha ili kauča. Poslužiti se možete i jarkozelenom, žutom, narančastom ili ljubičastom nijansom.

Trendovi u uređenju doma 2018. - 3 Foto: Living4media

3. Okrugli oblici
Lampe, ogledala, dekoracije za zidove i namještaj kružnog oblika bit će veliki hit ove godine. Krug je simbol beskonačnosti, energije i društvenosti, pa korištenjem predmeta i ukrasa tog oblika u dom unosite novu dimenziju ugode. Ujedno na taj način vaš dom postaje primamljivije mjesto za druženja s obitelji i prijateljima.

Zavirite u našu fotogaleriju i pronađite ideje kako ove trendove možete prilagoditi svojem životnom prostoru.
Trendovi u uređenju doma 2018. - 12 Foto: Living4media