Sezona ljetnih godišnjih odmora bliži se kraju. Polako se svi vraćamo uobičajenoj svakodnevici i poslovnim obvezama. Meteorolozi najavljuju i kraj toplinskog vala, a s promjenom vremena dolaze nešto ugodnije temperature i malo kiše.

Galerija

Zbog toga ćemo svoje odjevne kombinacije prilagoditi novim vremenskim uvjetima i ljetnim komadima pridodati neke favorite prijelaznog razdoblja.

Nakon nekoliko mjeseci modne ležernosti, vraćamo se i klasičnijim poslovnim kombinacijama. Kada je u pitanju poslovna moda, kombinacije svi prilagođavamo svom radnom mjestu.

Zagrebačka street style kombinacija Foto: Josip Moler/Cropix

I dok neki imaju sreću i mogu odjenuti što požele, ima i onih koji moraju poštivati propisani dreskod te, primjerice, birati vrlo stroge kombinacije. U potrazi za modnom inspiracijom, pretražili smo "street style" arhivu kako bismo pronašli praktična i nosiva dnevna izdanja koja se lako mogu prilagoditi vlastitim potrebama i postati outfit za povratak na posao.

Crne haljine u street style kombinacijama Foto: Josip Moler/Cropix

Crne haljine uvijek su dobar odabir i s njima nikad ne možete pogriješiti bez obzira na prigode, što uključuje i one poslovne prirode. Lako se kombiniraju sa svim modelima obuće i bez problema nadograđuju zanimljivim dodacima.

Traperice i bijela košulja u street style kombinacijama Foto: Josip Moler/Cropix

Traperice i bijela košulja također su vrlo praktična i prilagodljiva kombinacija. Za formalnija radna mjesta tu su odijela, nezaobilazan dio korporativne mode.

Odijela u street style kombinacijama Foto: Josip Moler/Cropix

Postoje i radna mjesta na kojima možete nositi urbanije odjevne komade, što uistinu pruža mogućnost za zabavne modne igre. Zavirite u galeriju i razgledajte zagrebačka street style izdanja koja vas mogu inspirirati za nove poslovne kombinacije.

Bijele hlače i plava košulja u street style kombinacijama Foto: Josip Moler/Cropix

Tri zagrebačke street style kombinacije na koje ste najviše klikale ovo ljeto

Sjajno! Elegantan par sa zagrebačke špice očitao lekciju o klasičnoj ljetnoj modi

Ma, perfektno! U Zagrebu smo uočili stilsku blizanku Julije Roberts