Bijela košulja uistinu je jedan od nepobjedivih odjevnih komada. Neovisno o tome radi li se o običnom poslovnom modelu ili varijantama ležernijeg kroja, s njom jednostavno ne možete pogriješiti, pogotovo ako je spojite s idealnim hlačama. U nastavku provjerite koje to modele hlača bijela košulja najviše voli.

Galerija Crne hlače i bijela košulja Traperice i bijela košulja Kožnate hlače i bijela košulja +1 Alexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košulje

1. Crne hlače

Crne hlače i bijela košulja Crne hlače i bijela košulja (Foto: Profimedia/AFP)

Ako vam je potrebna kombinacija za svečane prigode, uvijek se možete pouzdati u duet crnih hlača i bijele košulje. Za ozbiljnija događanja kombinirajte ih s neutralnim salonkama, a za sve ostale prigode slobodno posegnite za efektnijim modelom štikli. Naravno, jednako dobro izgledat će i uz cipele s niskom potpeticom ili ravnim potplatima.

2. Traperice

Traperice i bijela košulja Traperice i bijela košulja (Foto: Profimedia/AFP)

Skinny modeli, mom traperice, boyfriend varijante… Nije važno. Koje god traperice odaberete uz bijelu košulju, napravili ste dobar modni potez.

3. Kožnate hlače

Kožnate hlače i bijela košulja Kožnate hlače i bijela košulja (Foto: Profimedia/AFP)

Ima nešto vrlo šik na vrlo rokerski način u kombinaciji crnih kožnatih hlača i bijele košulje. Naravno, ne morate se zaustaviti samo na crnim modelima jer i sve druge boje hlača dolaze u obzir.

4. Šorc

Alexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košulje Alexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košulje (Foto: Profimedia/AFP)

Kombinacija kratkih hlačica i bijele košulje kao stvorena je za ljetne dane, ali trendseterice će je rado nositi i tijekom jeseni uz toplije najlonke ili efektne štrample.

Alexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košulje Alexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košulje (Foto: Profimedia/AFP)

Slavne dame obožavaju nositi traperice 15 kombinacija slavnih žena s trapericama koje su nosive svaki dan

Kombinacija za večer Dnevna, glamurozna, večernja... Marko Grubnić složio je tri kombinacije u kojima je baza mala crna haljina

Kombinacije u rokerskom stilu Složili smo dvije nosive kombinacije u rokerskom stilu za dnevnu i večernju prigodu

Traperice u glamuroznoj street style kombinaciji Traperice u glamuroznim kombinacijama? O da, predlažemo vam dvije kombinacije, baš su efektne

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju