I ovoga vikenda hrvatske ulice i trgovi bili su prepuni zgodnih dama, koje su plijenile pažnju svojim modnim igrama. U street style kombinacije vratile su i tenisice sa skrivenom petom – model koji neke žene obožavaju, a druge ih nikad ne bi obukle

Galerija


Kad god pišemo na Zadovoljnoj o tenisicama sa skrivenom potpeticom dobijemo velik broj podijeljenih komentara naših čitateljica.

Neke ih obožavaju jer produžuju noge i cijelu figuru, ali se i odlično kombiniraju sa skinny trapericama, suknjama i drugim sličnim komadima. Druge pak ne mogu zamisliti da ovakav model stave na svoje noge jer ih smatraju neuglednim.

Bez obzira na osobne preferencije, ovaj je model čest dio street style kombinacija diljem svijeta posljednjih nekoliko godina. Obožava ga nositi I latino diva Jennifer Lopez, koja ga je uvrstila u svoju kolekciju cipela koje je dizajnirala u suradnji s Giuseppeom Zanottijem.

S dolaskom hladnijeg vremena, jedini model tenisica koji produžuje figuru vratio se i na zagrebačke ulice.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte zanimljive modne igre lijepih dama iz centra Zagreba koje vole nositi tenisice sa skrivenom petpeticom.
Street style tenisice - 5 Foto: Slaven Janđel