I ovoga vikenda hrvatske ulice i trgovi bili su prepuni zgodnih dama, koje su plijenile pažnju svojim modnim igrama. U street style kombinacije vratile su i tenisice sa skrivenom petom – model koji neke žene obožavaju, a druge ih nikad ne bi obukle

Galerija Street style tenisice - 1 Street style tenisice - 2 Street style tenisice - 3 +2 Street style tenisice - 4
Kad god pišemo na Zadovoljnoj o tenisicama sa skrivenom potpeticom dobijemo velik broj podijeljenih komentara naših čitateljica.

Neke ih obožavaju jer produžuju noge i cijelu figuru, ali se i odlično kombiniraju sa skinny trapericama, suknjama i drugim sličnim komadima. Druge pak ne mogu zamisliti da ovakav model stave na svoje noge jer ih smatraju neuglednim.

Biste li nosili tenisice sa skrivenom potpeticom?

glasova:


Bez obzira na osobne preferencije, ovaj je model čest dio street style kombinacija diljem svijeta posljednjih nekoliko godina. Obožava ga nositi I latino diva Jennifer Lopez, koja ga je uvrstila u svoju kolekciju cipela koje je dizajnirala u suradnji s Giuseppeom Zanottijem.

S dolaskom hladnijeg vremena, jedini model tenisica koji produžuje figuru vratio se i na zagrebačke ulice.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte zanimljive modne igre lijepih dama iz centra Zagreba koje vole nositi tenisice sa skrivenom petpeticom. Street style tenisice - 5 Neke dame obožavaju nositi tenisice sa skrivenom potpeticom (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju