Sinoć se u Los Angelesu održala 65. dodjela glazbene nagrade Grammy. Najveća glazbena nagrada okupila je brojna lica sa svjetske glazbene scene, a već na prvi pogled možemo vidjeti da na dodjeli glamura nije nedostajalo.

Galerija

Adele se u velikom stilu vratila na crveni tepih Grammyja, nakon pauze od šest godina. Poznata pjevačica zasjala je u glamuroznoj kombinaciji koja je privlačila poglede i u kojoj je izgledala poput holivudske dive. 

Pjevačica je odjenula maksi haljinu u bordo boji, koju potpisuje luksuzni modni brend Louis Vuitton.

Baršunasta haljina dugih rukava posebna je po efektnom volanu u gornjem dijelu te kroju koji baš laska silueti. Volani na haljini detalj su koji baš svaku kombinaciju čini glamuroznom i upečatljivom. 

Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Foto: Profimedia

Adele je kombinaciju zaokružila salonkama u boji haljine te nakitom brenda Tiffany & Co. od kojega su se posebno isticale dijamantne naušnice.

Posebno je do izražaja dolazio i njezin make-up koji je naglasio prirodnu ljepotu, a kosu je ponovno oblikovala u elegantne valove, njezin česti izbor za ovakve prilike.

Njezin album 30, koji govori o najtežem periodu u njezinom životu, dobio je čak sedam nominacija za prestižnu glazbenu nagradu, uključujući i nominaciju za album godine.

Predvina, balada Easy On Me, govori o najtežem periodu njezina života i ove je godine osvojila nagradu za najbolji pop solo performans godine.

Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Foto: Profimedia