Adriana Ćaleta-Car redovito plijeni pozornost svojim modnim odabirima, a modne kombinacije rado dijeli i s pratiteljima na društvenim mrežama.

Galerija

Tako je na Instagramu nedavno podijelila modno izdanje koje nas je podsjetilo na to koliko se savršeno slažu mini odjevni komadi i visoke čizme.

Lijepa pravnica i supruga nogometaša Duje Ćaleta-Cara na fotografijama pozira odjevena u efektnu sako-haljinu.

Ono što je inače prednji dio sakoa u slučaju ove haljine njezin je stražnji dio, tako da leđa haljine krasi duboki V-izrez, dok je na prednjem dijelu zatvorena do vrata.

Upečatljiva smeđa haljina nije jedini komad stvoren za privlačenje pažnje. To su definitivno i visoke čizme modne kuće The Attico.

The Attico čizme Foto: Internetska stranica proizvođača

Čizme od smeđe brušene kože iz mase izdvaja peta nepravilnog oblika visoka 11 centimetara. Te čizme definitivno su statement komad koji će privući pozornost gdje god da se u njima pojavite.

Adriana je izdanje upotpunila torbicom modne kuće Bottega Veneta.

Torbica modne kuće Bottega Veneta Foto: Internetska stranica proizvođača

Nosila je model Andiamo clutch, koji je posljednjih nekoliko mjeseci postao veliki hit. Ta torba duguljastog pravokutnog oblika osvojila je zaljubljenice u modu, pa je postala vrlo čest prizor na društvenim mrežama, a odoljela joj nije ni Adriana, koja je za smeđe izdanje dobila i pohvale svojih pratitelja.

A top je: Adriana Ćaleta-Car u kombinaciji koje se mnogi odriču čim dođe jesen

Adriana Ćaleta-Car nosi komplet od 19 eura koji je udoban i efektan