Amal i George Clooney uživali su na večeri u luksuznom resortu Villa D'Este na jezeru Como u Italiji. Sa slavnim bračnim parom bila je i Amalina majka Baria Alamuddin te grupa prijatelja, a Amal i George u jednom trenutku prepustili su se romantici i razmijenili poljubac.

Galerija

Amal Clooney voli nositi haljine u stilu negližea, a takav je i model koji je odabrala za večeru u vili na jezeru Como. Odvjetnica za ljudska prava izgledala je vrlo profinjeno u laganoj crnoj haljini koja je od naprijed kraća, a iza ima šlep.

Amal Clooney u zlatnim štklama i haljini otvorenih leđa - 5 Foto: Profimedia

Večernja toaleta ima otvorena leđa i vrlo tanke naramenice, a riječ je o modelu koji bolje izgleda kada se nosi bez grudnjaka. Stajling za večernji izlazak sa suprugom Georgeom Clooneyjem, mamom Barijom i društvom, Amal je dodatno podigla s crnom kovčeg torbicom i zlatnim sandalama brenda Aquazzura.

Amal Clooney nosi zlatne štikle brenda Aquazzura, model All I Want Foto: www.mytheresa.com

Odvjetnica nosi model All I Want (u prijevodu 'Sve što želim') metalik efekta s tankom potpeticom od deset i pol centimetara i tankim remenčićima, a ove štikle zaista bi lako mogle biti sve što žene žele kada je o štiklama riječ. Vrlo su elegantne, ženstvene te proljepšavaju i izdužuju noge, a zlatna boja i savršeno naglašava preplanulu put.

Amal Clooney u zlatnim štklama i haljini otvorenih leđa - 1 Foto: Profimedia

Amal Clooney: Haljina stara 20 godina koja pobjeđuje mnoge trendovske modele

Amal Clooney: Cipele ravnog đona koje kraljica štikli nosi još od 2015. godine