Amal Clooney uvijek privlači pozornost svojim modnim izborima – bez obzira na to pozira li na nekom svečanom crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj kreaciji, ili je snimljena prilikom obavljanja svakodnevnih sitnica u ležernom izdanju.

Galerija Amal Clooney uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Amal Clooney prošetala je Brignolesom sa suprugom Georgeom u ležernoj kombinaciji Amal Clooney u cipelama Odette 2015. godine +1 Rasprodani model cipela Odette od veganske kože Stelle McCartney

Amal Clooney preselila se sa suprugom Georgeom i njihovom djecom u Francusku – točnije u malo i pitoreskno mjestašce Brignoles na jugoistoku te europske države.

Svaki put kada se slavni par zajedno pojavi u javnosti, privlače mnogo pozornosti među lokalnim stanovništvom.

Amal Clooney prošetala je Brignolesom sa suprugom Georgeom u ležernoj kombinaciji Amal Clooney prošetala je Brignolesom sa suprugom Georgeom u ležernoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Odvjetnica za ljudska prava privlačila je poglede tijekom šetnje po Brignolesu u ležernoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina žena ima u svojem ormaru – spojila je kožnatu jaknu, crnu majicu, traperice i cipele ravnog đona.

Njezinom kombinacijom posebno su dominirale prošivene traperice s trapez nogavicama s potpisom modne kuće Chloe, ali i crne cipele na kopču ukrašene nazubljenim potplatom oker boje. Riječ je o cipelama modela Odette Stelle McCartney.

Rasprodani model cipela Odette od veganske kože Stelle McCartney Rasprodani model cipela Odette od veganske kože Stelle McCartney (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iako Amal Clooney obožava nositi cipele s vrtoglavim potpeticama i najčešće se viđa u dizajnerskim štiklama, u njezinu ormaru ima mjesta i za ležernije komade obuće.

Crni model cipela Odette od umjetne kože u svojem ormaru ima još od 2015. godine. U kolovozu te godine snimljena je prilikom izlaska iz svojeg londonskog doma u suknji i vesti asimetričnog kroja s potpisom Stelle McCartney, a koje je sparila sa spomenutim cipelama.

Amal Clooney u cipelama Odette 2015. godine Amal Clooney u cipelama Odette 2015. godine (Foto: Profimedia)

Haljina Amal Clooney priziva ljeto, a primjer je kroja za oblikovanje savršene siluete Amal i George Clooney na crvenom tepihu u Los Angelesu Amal Clooney - 7 Amal Clooney - 6 +3 Amal Clooney - 5

Svjetlucava haljina s ombre efektom u kojoj Amal Clooney izgleda poput morske sirene Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 2 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 4 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 3 +0 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju