Svake godine s dolaskom proljeća ulice hrvatskim gradova živnu, a s njima i street style kombinacije. S obzirom na uistinu neobična vremena u kojima živimo, šetnja zagrebačkom špicom više nije onako glamurozna kakva je nekad znala biti, ali zato nam ne nedostaje sjajnih ležernih izdanja.

Galerija

U jednom takvom izdanju Trgom Republike Hrvatske prošetala je i Andrea Vukša čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu @andreovskaa.

Andrea Vukša Foto: Slaven Janđel

Lijepa brineta na trenutak nas je podsjetila na zvijezdu serije "Emily u Parizu", 32-godišnju britansko-američku glumicu Lily Collins koja je utjelovila lik Emily Cooper u ovom hitu s Netflixa.

Prugasta majica i klasičan baloner u bež boji dio su garderobe gotovo svake Parižanke, dva osnovna i svevremenska komada kojem se uvijek rado vraćaju.

I dok je gornji dio Andreine kombinacije bio čisti pariški chic, donji je bio zagrebački casual.

Andrea Vukša Foto: Slaven Janđel

Možda se na prvu ne biste sjetili spojiti ovakvu majicu i baloner s crnim kožnatim tajicama i sportskim tenisicama u istoj boji, ali to se pokazalo kao dobitna kombinacija.

Andrea joj je još pridodala jednostavnu neutralnu crnu torbicu i sunčane naočale koju se odavno nezaobilazan dodatak dnevnim izdanjima.