Svake godine s dolaskom proljeća ulice hrvatskim gradova živnu, a s njima i street style kombinacije. S obzirom na uistinu neobična vremena u kojima živimo, šetnja zagrebačkom špicom više nije onako glamurozna kakva je nekad znala biti, ali zato nam ne nedostaje sjajnih ležernih izdanja.

Galerija Street style kombinacija sa zagrebačke špice Andrea Vukša Andrea Vukša +0 Andrea Vukša

U jednom takvom izdanju Trgom Republike Hrvatske prošetala je i Andrea Vukša čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu @andreovskaa.

Andrea Vukša Andrea Vukša (Foto: Slaven Janđel)

Lijepa brineta na trenutak nas je podsjetila na zvijezdu serije "Emily u Parizu", 32-godišnju britansko-američku glumicu Lily Collins koja je utjelovila lik Emily Cooper u ovom hitu s Netflixa.

Prugasta majica i klasičan baloner u bež boji dio su garderobe gotovo svake Parižanke, dva osnovna i svevremenska komada kojem se uvijek rado vraćaju.

I dok je gornji dio Andreine kombinacije bio čisti pariški chic, donji je bio zagrebački casual.

Andrea Vukša Andrea Vukša (Foto: Slaven Janđel)

Možda se na prvu ne biste sjetili spojiti ovakvu majicu i baloner s crnim kožnatim tajicama i sportskim tenisicama u istoj boji, ali to se pokazalo kao dobitna kombinacija.

Andrea joj je još pridodala jednostavnu neutralnu crnu torbicu i sunčane naočale koju se odavno nezaobilazan dodatak dnevnim izdanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju