Antonija Mišura Sandrić redovito sa svojim pratiteljima dijeli modne kombinacije koje su, između ostalog, sjajan izvor modne inspiracije.

Galerija

Njezina posljednja modna kombinacija je, složit će se mnoge dame, odlična opcija za odlazak na kavu s prijateljicama. Riječ je o izdanju koje je istovremeno šik i udobno.

Antonija je na Instagramu objavila video svoje kombinacije koja se sastoji od cijelog niza ženama omiljenih odjevnih komada.

Gornji dio kombinacije čini majica kratkih rukava domaćeg brenda Lunilou s natpisom LNL iznad koje je lijepa Antonija odjenula kaki sako ravnog kroja.

S bojom sakoa uskladila je tajice koje su ovu kombinaciju učinile posebno udobnom.

Iako su tajice nekad bile komad koji smo vezali isključivo uz boravak doma, one su s vremenom postale opcija za dotjeranija izdanja, a upravo je spoj sakoa i tajica omiljen zaljubljenicama u modu.

Udobnosti kombinacije pridonijele su i tenisice brenda New Balance, a Antonija je izdanje upotpunila šiltericom i popularnom torbom Le Pliage modne kuće Longchamp.

Next, 23 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Ako vam u ormaru nedostaju tajice u kojima biste mogle uživati u šetnjama i kavama s prijateljicama, nekoliko opcija iz trenutne ponude trgovina izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Antonija Mišura Sandrić: Kultna torba savršena za mame i zaposlene žene koja "nikad nije puna"

Antonija Mišura Sandrić: Haljina koja tako lijepo otkriva tijelo idealna za oproštaj od ljeta