Aura manikure postale su pravi hit u svijetu nail arta, a posebno su popularne među ljubiteljicama suptilnih, eteričnih dizajna.

Galerija

Trend aura manikura inspiriran je energetskim aurama i ombre efektom, a stvara nježan prijelaz boja na noktima koji podsjeća na magloviti oblak boja oko osobe.

Najljepše izgledaju u pastelnim i nježnim nijansama, poput boje lavande, baby ružičaste, boje breskve i svjetloplave, koje dodatno naglašavaju njihovu prozračnost i delikatnost.

Aura manikure Foto: Instagram@peachinails

Aura manikura idealna je za kratke i srednje duge nokte, ali može se prilagoditi i dužim noktima ako se želi postići dramatičniji efekt. Pristaje onima koji preferiraju minimalistički, ali upečatljiv izgled i žele dodati dašak mistične elegancije svom stilu.

Aura manikure Foto: Instagram@gelsbyvie

Ta manikura savršeno se uklapa u različite modne kombinacije, a njezine nježne nijanse čine je prikladnom za svako godišnje doba. Kombiniranjem boje poput svjetlozelene i svjetložute s prozračnim bijelim prelazima postiže se gotovo meditativan učinak na noktima, čineći ih pravim umjetničkim djelom.

Aura manikure Foto: Instagram@nailsxmina

Aura manikura lako se personalizira prema raspoloženju ili energiji koju želite izraziti, a njezin sofisticirani izgled čini je idealnim izborom i za svečane prilike.

 

 

Baš kao plišani medvjedić! Nova manikura zaludjela društvene mreže, a ne morate u salon

Kažu da je ovo nova crna: Trendi boja noktiju baš je elegantna i paše uz sve

Ako cijelu jesen želite imati elegantnu manikuru, držite se ovih sedam opcija