Ružičasta boja je vladarica ovog proljeća. Boja koja simbolizira mladost, zdravlje i razigranost mnogima je savršeno legla nakon tmurne zime.

Ružičasta boja dominira garderobom, a s obzirom na to da postoji cijeli niz nijansi ružičaste gotovo svatko može odabrati onu koja najbolje ide uz njegovu osobnost.

Ružičasta ima svoje mjesto i u svijetu manikura, a već je godinama omiljena u proljetnim i ljetnim mjesecima. Dok nježne duše biraju nježne nijasne ružičaste na svojim noktima, oni koji se žele istaknuti u masi biraju odvažnije nijanse poput boje fuksije.

U proljetnim mjesecima cvjetni uzorak omiljen je u svim područjima Omiljeni motiv: Deset manikura koje u proljetnim mjesecima nemaju konkurenciju

Proljeće je idealno za manikure koje mame osmijeh na lice Divni detalji: 10 proljetnih manikura koje ćete htjeti kopirati

U svakom slučaju, ružičasta boja nije rezervirana samo za haljine,bluze i suknje - ona je rezevirana i za nokte, a u nastavku smo izdvojili deset ružičastih manikura koje će vam potvrditi da je ova boja sve što vaši nokti trebaju u nadolazećem razdoblju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju