Stiglo nam je proljeće, a jedna od boja koje će, standardno, dominirati ovim divnim godišnjim dobom bit će i ružičasta boja. Boja koja simbolizira mladost, zdravlje i razigranost mnogima savršeno sjedne nakon tmurne zime.

Galerija Ružičasta manikura Ružičaste manikure Ružičaste manikure +7 Ružičaste manikure

Ružičasta boja dominira i proljetnom garderobom, a s obzirom na to da postoji cijeli niz nijansi ružičaste gotovo svatko može odabrati onu koja najbolje ide uz njegovu osobnost.

Ružičasta ima svoje mjesto i u svijetu manikura, a već je godinama omiljena u proljetnim i ljetnim mjesecima. Dok nježne duše biraju nježne nijasne ružičaste na svojim noktima, oni koji se žele istaknuti u masi biraju odvažnije nijanse poput boje fuksije.

U svakom slučaju, ružičasta boja nije rezervirana samo za haljine,bluze i suknje - ona je rezevirana i za nokte.

10 fotografija kao dokaz: Slažete li se da su ovo najelegantnije manikure za duge i kratke nokte? Nude manikura - 3 Nude manikura - 1 Nude manikura - 2 +6 Nude manikura - 4

Stručnjaci kažu da je proljećem dominirati Barbie nokti ukrašeni različitim nijansama ružičaste boje. Za koju god boju i stil da se odlučite nećete pogriješiti. Svjetlucave nijanse, dvobojni nokti, ružičasta francuska manikura, nokti ukrašeni cvjetnim uzorkom... opcija je mnogo, a mi smo u galeriji i u nastavku teksta izdvojili 20 ružičastih manikura koje će vam potvrditi da je ova boja sve što vaši nokti trebaju u nadolazećem razdoblju.









 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju