Baby Lasagna eksplozivnim nastupom otvorio je Exit Festival u Novom Sadu. Glazbenik je nastupio na glavnoj bini Tesla Universe Stage, nazvanoj po Nikoli Tesli, čiji rođendan obilježava ovogodišnje izdanje Exita.

Galerija

Marku Purišiću na pozornici Exit Festivala pridružio se i njegov brat Martin Purišić, kao član njegova pratećeg benda, uz bubnjara Matiju Klaja te klavijaturista i basista Mihaela Žipovskog.

Baby Lasagni bio je ovo prvi posjet Srbiji i prvi nastup u toj zemlji – prvi i za povijest. Mladi glazbenik rasturio je festivalsku pozornicu, i nastupom i scenskim outfitom koji je nosio.

Baby Lasagna na EXIT Festivalu u Novom Sadu - 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

I ovoga puta Markov stajling kreirala je Valentina Pliško, dizajnerica njegovih kostima s Dore i Eurosonga. Za Exit Festival čipku je dostojno zamijenio crni kostim sačinjen od kratkih hlačica s remenima kaki boje, koji su svojevrsna verzija sigurnosnih pojasova za planinarenje i slične aktivnosti, kako nam je otkrila Valentina Pliško.

Baby Lasagna na EXIT Festivalu u Novom Sadu - 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Takvi pojasovi nalaze se i na gornjem dijelu kostima, košulja-jakni s podignutom ruskom kragnom i metalnim kukicama za kopčanje. Košulja ima i dva velika džepa, a prozirni mrežasti dijelovi čine je dodatno atraktivnom i šik.

Stajling za Exit Festival Baby Lasagna upotpunio je crnim čizmama na vezanje u stilu marti.

Baby Lasagna na EXIT Festivalu u Novom Sadu - 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Baby Lasagna: Kratke heklane hlačice i novi čipkasti top za vatreni nastup u Umagu

Baš je vesela i zaigrana: Poslušajte novu pjesmu Baby Lasagne