Nevjerojatan eurovizijski uspjeh Marka Purišića ne prestaje se slaviti ni spominjati, posebno nakon spektakularnog dočeka koji mu je pripremljen u Zagrebu.

Galerija Spektakularan završetak nastupa Hrvatske u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga +0 Baby Lasagna u finalu Eurosonga

Viceprvak Eurosonga 2024., a prvak u očima Hrvata, ali i publike diljem Europe u nedjelju se vratio u Hrvatsku, a spektakularan doček koji mu je priređen pokazao je da vrijedni, skromni i talentirani ljudi itekako mogu naći svoj put do uspjeha.

Sam Marko u emotivnom govoru na glavnom zagrebačkom trgu zahvalio je svojem mladom, talentiranom i uspješnom timu, a posebno je naglasio to da su zapravo još "klinci" iza kojih ne stoji neka velika mašinerija, već trud, rad, upornost i velika ljubav prema onome čime se bave.

Dio njegova tima bila je i mlada pulska dizajnerica Valentina Pliško, zaslužna za nezaboravne i originalne kostime s Dore i Eurosonga koji vješto spajaju moderno s tradicionalnim i pokazuju da ziherice, koža i rokerski dodaci itekako idu uz čipku inspiriranu istarskim tabletićima čentrinima i tradicionalni vez na prsluku.

Baby Lasagna u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga (Foto: EBU / Alma Bengtsson)

Valentina je bila u Malmöu s Baby Lasagnom, a svoj ogromni ponos i sreću podijelila je na Instagramu, gdje je istaknula koliko je ponosna što je bila dio toga tima, a posebno nas je oduševila fotografija s pozornice koju je podijelila jer je na njoj savršeno uhvaćen završni trenutak Markova fantastičnog nastupa, u maniru prave rock-zvijezde, raširenih ruku i uz efekte vatrometa.

 

 

Dakako, i uz goleme ovacije publike koje gotovo da i možemo čuti i zamisliti s ove fotografije.

Taman kada smo pomislili da nas više ništa ne može toliko jako naježiti i ispuniti ogromnim ponosom, ova nas je fotografija ponovno oduševila i pokazala koliko je velik, besprijekoran i savršeno uvježban taj nastup bio.

Mlada dizajnerica podijelila je i posebne trenutke iz backstagea Malmö Arene, ali i iz zračne luke te impresivne kadrove s dočeka. 

Baby Lasagna u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga (Foto: EBU / Sarah Louise Bennett)

Plesačica Baby Lasagne Luana Kličić osmislila je najbolji plesni pokret Eurosonga Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 1 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 2 +5 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 4

Od "dedina" sakoa do najdražih tenisica: Sve modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu Modni stil Baby Lasagne u Malmö Modni stil Baby Lasagne u Malmö Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmö Roka Kursara +10 Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju