Baba Lasagna nastupio je na Sea Star Festivalu u Umagu i svojim energičnim nastupom raspametio umašku publiku. Mnogi su jedva čekali vidjeti zvijezdu Eurosonga na festivalskoj pozornici u njegovom rodnom gradu, a Marku je to bio i prvi koncert nakon Eurosonga, na kojem je osvojio srca publike čitave Europe i svijeta.

Galerija Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 6 Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 8 Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 3 +7 Baby Lasagna pokazao je još jedan odličan heklani outfit u Umagu, a potpisuje ga Valentina Pliško

Nakon nastupa na Eurosongu s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" Marko Purišić stekao je brojne obožavatelje, koji su se okupili i na Sea Star Festivalu u Umagu. Drugog dana festivala Baby Lasagna bio je glavna zvijezda među izvođačima, a svoj nastup započeo je u ponoć.

Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 3 Baby Lasagna nastupio je na Sea Star Festivalu u Umagu (Foto: Luka Batelic/Pixsell)

Bilo je zanimljivo vidjeti i outfit koji je Baby Lasagna odabrao za nastup na Sea Staru. I ovoga puta ostao je vjeran čipki i heklanom te je uz bijeli čipkani top s lepršavim zvonolikim rukavima nosio kratke heklane hlače bež boje. I top je bio ukrašen dodatkom tkanine od koje su izrađene hlače, a nije izostala ni crna choker ogrlica, sada već zaštitni znak Baby Lasagne.

Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 4 Baby Lasagna u čipkastom topu sa zvonolikim rukavima dizajnerice Valentine Pliško (Foto: Luka Batelic/Pixsell)

I ovaj scenski stajling Marka Purišića potpisuje mlada dizajnerica Valentina Pliško, zaslužna i za Markove kostime na Dori i Eurosongu. Outfit za nastup Marko je finiširao omiljenim tenisicama marke Puma, bijelim modelom s dodatkom crne boje, koje je nosio i u Malmöu.

Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 5 Stajling Baby Lasagne za nastup na Sea Star Festivalu u Umagu bio je - mijau! (Foto: Luka Batelic/Pixsell)

Opet pomeo konkurenciju: Baby Lasagni nagrada za najbolji kostim na Eurosongu Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 7 Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 1 Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 5 +9 Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 2

Prvak i u modnom smislu: Brend Anima M. stoji iza izdanja kojima je Baby Lasagna zaslužio stilsku desetku Baby Lasagna i zaručnica Elizabeta Ružić na Porinu Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem u majici kratkih rukava +8 Baby Lasagna u švedskom veleposlanstvu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju