Kada je u pitanju moda, očito je da vojvotkinja od Sussexa jednostavno ne može svima udovoljiti.

Galerija



Što god Meghan Markle odjenula, uvijek se nađe na meti kritika, a njezine kombinacije se preispituju. Jesu li primjerene, dobro krojene, previše moderne ili premalo tradicionalne? Sve su to pitanja koja se redovito postavljaju kada je riječ o izdanjima trenutno najpopularnije članice britanske kraljevske obitelji.

S obzirom na to da će kritičara uvijek biti, Meghan mudro nosi ono što želi i ne zamara se mišljenjem drugih. U ovom trenutku posve je jasno da u svemu ima potporu kraljice Elizabete II. pa tako i u odabiru modnih komada koje nosi.

Meghan je za božićnu misu odabrala torbu Victorije Beckham Foto: Guliver/CoverImages

Međutim, ta činjenica neće zaustaviti rasprave na društvenim mrežama koje nastanu nakon svakog javnog pojavljivanja vojvotkinje. Tako je i njezino izdanje s božićne mise opet podijelilo mišljenja. Točnije, najviše rasprava izazvala je njezina - torba.

Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu) Foto: Victoria Beckham

Meghan je u crkvu sv. Marije Magdalene stigla u tamnoj kombinaciji koju većinom potpisuje Victoria Beckham. Kaput, čizme i torba vojvotkinje iz kolekcije su britanske dizajnerice, a upravo je torba ta koja se istaknula zbog neobičnog dizajna.

Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu) Foto: Victoria Beckham

Kako piše na službenoj stranici dizajnerice, dizajn ove male takozvane "kutije-torbe" inspiriran je starinskim kutijama za puder u kojima su bogate dame nekad čuvale svoju šminku. Po strukturi torba sa širokom ručkom uistinu vizualno nalikuje kutiji i nije nimalo savitljiva, a u njezinu unutrašnjost ugrađeno je ogledalo i mali džep za ruž.

Ovu torbu dostupnu u nekoliko boja Beckham je prvi put predstavila na Njujorškom tjednu mode u veljači ove godine. I dok se nekima torba svidjela i pohvalili su Meghan zbog odabira dodataka inovativnog dizajna, ima i onih koji baš i nisu oduševljeni.

Hm, mislim da je ova torba stvorena da mirno stoji na nekom stolu. Ovako u pokretu uopće ne izgleda lijepo, komentirala je jedna korisnica Instagrama. Baš je čudna. Čini mi se da ne pristaje uz ništa. Stvarno mi se ne sviđa, mišljenje je druge korisnice.

U galeriji provjerite kakve još torbe Meghan ima u svom ormaru.

Victoria je ovaj model torbe predstavila na Njujorškom tjednu mode u veljači 2018. Foto: Getty Images