Kada je u pitanju moda, očito je da vojvotkinja od Sussexa jednostavno ne može svima udovoljiti.

Galerija Meghan Markle Meghan je za božićnu misu odabrala torbu Victorije Beckham Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu) +8 Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu)

Što god Meghan Markle odjenula, uvijek se nađe na meti kritika, a njezine kombinacije se preispituju. Jesu li primjerene, dobro krojene, previše moderne ili premalo tradicionalne? Sve su to pitanja koja se redovito postavljaju kada je riječ o izdanjima trenutno najpopularnije članice britanske kraljevske obitelji.

S obzirom na to da će kritičara uvijek biti, Meghan mudro nosi ono što želi i ne zamara se mišljenjem drugih. U ovom trenutku posve je jasno da u svemu ima potporu kraljice Elizabete II. pa tako i u odabiru modnih komada koje nosi.

Meghan je za božićnu misu odabrala torbu Victorije Beckham Meghan je za božićnu misu odabrala torbu Victorije Beckham (Foto: Guliver/CoverImages)

Međutim, ta činjenica neće zaustaviti rasprave na društvenim mrežama koje nastanu nakon svakog javnog pojavljivanja vojvotkinje. Tako je i njezino izdanje s božićne mise opet podijelilo mišljenja. Točnije, najviše rasprava izazvala je njezina - torba.

Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu) Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu) (Foto: Victoria Beckham)

Meghan je u crkvu sv. Marije Magdalene stigla u tamnoj kombinaciji koju većinom potpisuje Victoria Beckham. Kaput, čizme i torba vojvotkinje iz kolekcije su britanske dizajnerice, a upravo je torba ta koja se istaknula zbog neobičnog dizajna.

Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu) Victoria Beckham, 1550 funti (12.771 kunu) (Foto: Victoria Beckham)

Kako piše na službenoj stranici dizajnerice, dizajn ove male takozvane "kutije-torbe" inspiriran je starinskim kutijama za puder u kojima su bogate dame nekad čuvale svoju šminku. Po strukturi torba sa širokom ručkom uistinu vizualno nalikuje kutiji i nije nimalo savitljiva, a u njezinu unutrašnjost ugrađeno je ogledalo i mali džep za ruž.

Sviđa li vam se nova torba Meghan Markle?

glasova:

Ovu torbu dostupnu u nekoliko boja Beckham je prvi put predstavila na Njujorškom tjednu mode u veljači ove godine. I dok se nekima torba svidjela i pohvalili su Meghan zbog odabira dodataka inovativnog dizajna, ima i onih koji baš i nisu oduševljeni.

Hm, mislim da je ova torba stvorena da mirno stoji na nekom stolu. Ovako u pokretu uopće ne izgleda lijepo, komentirala je jedna korisnica Instagrama. Baš je čudna. Čini mi se da ne pristaje uz ništa. Stvarno mi se ne sviđa, mišljenje je druge korisnice.

U galeriji provjerite kakve još torbe Meghan ima u svom ormaru.

Victoria je ovaj model torbe predstavila na Njujorškom tjednu mode u veljači 2018. Victoria je ovaj model torbe predstavila na Njujorškom tjednu mode u veljači 2018. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju