Još nismo ni pošteno zakoračili u ovogodišnju jesensko-zimsku modnu sezonu, a svijet mode već se priprema za sljedeću godinu. U tijeku je njujorški Tjedan mode na kojem je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. pokazao i Michael Kors.

Galerija

Revije Michaela Korsa tradicionalno okupljaju brojne poznate dame, a jedna koja nikad ne propušta priliku razgledati njegove nove kreacije je i Blake Lively.

Michael Kors i Blake Lively Foto: Afp

Upravo je ona oduševila svojim modnim izdanjem. Naime odjenula je spektakularan "goli" kombinezon s Korsovim potpisom. U kombinezon boje kože s naramenicama i zvonolikim nogavicama ušivene su sitne zlatne šljokice zahvaljujući kojima je Blake izgledala poput disko-kraljice na reviji.

Blake Lively u kombinezonu s potpisom Michaela Korsa Foto: Profimedia

Kombinezon je u struku stegnula bež remenom, a po potrebi se ogrnula i predivnim vunenim kaputom u istoj nijansi, također s Korsovim potpisom.

U Korsov kombinezon boje kože ušivene su sitne zlatne šljokice Foto: Profimedia

Kakvu je obuću odabrala nismo uspjeli vidjeti jer su se njezine cipele skrivale ispod voluminoznih nogavica, ali s obzirom na očiti vizualni efekt izduživanja figure vjerojatno se radi o modelu s visokim potpeticama.

Lijepa Blake raspustila je svoju dugu kosu koju je za ovu prigodu nakovrčala, a odlučila se za vrlo jednostavan i decentan make up.

Blake Lively na reviji Michaela Korsa Foto: Afp

Od "tračerice" do modne ikone: 10 nezaboravnih izdanja Blake Lively

Blake Lively u Zarinim trapericama: Najpopularniji model za 2023. godinu