Još nismo ni pošteno zakoračili u ovogodišnju jesensko-zimsku modnu sezonu, a svijet mode već se priprema za sljedeću godinu. U tijeku je njujorški Tjedan mode na kojem je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. pokazao i Michael Kors.

Galerija Michael Kors i Blake Lively Blake Lively u kombinezonu s potpisom Michaela Korsa U Korsov kombinezon boje kože ušivene su sitne zlatne šljokice +2 Blake Lively na reviji Michaela Korsa

Revije Michaela Korsa tradicionalno okupljaju brojne poznate dame, a jedna koja nikad ne propušta priliku razgledati njegove nove kreacije je i Blake Lively.

Michael Kors i Blake Lively Michael Kors i Blake Lively (Foto: Afp)

Upravo je ona oduševila svojim modnim izdanjem. Naime odjenula je spektakularan "goli" kombinezon s Korsovim potpisom. U kombinezon boje kože s naramenicama i zvonolikim nogavicama ušivene su sitne zlatne šljokice zahvaljujući kojima je Blake izgledala poput disko-kraljice na reviji.

Blake Lively u kombinezonu s potpisom Michaela Korsa Blake Lively u kombinezonu s potpisom Michaela Korsa (Foto: Profimedia)

Kombinezon je u struku stegnula bež remenom, a po potrebi se ogrnula i predivnim vunenim kaputom u istoj nijansi, također s Korsovim potpisom.

U Korsov kombinezon boje kože ušivene su sitne zlatne šljokice U Korsov kombinezon boje kože ušivene su sitne zlatne šljokice (Foto: Profimedia)

Kakvu je obuću odabrala nismo uspjeli vidjeti jer su se njezine cipele skrivale ispod voluminoznih nogavica, ali s obzirom na očiti vizualni efekt izduživanja figure vjerojatno se radi o modelu s visokim potpeticama.

Lijepa Blake raspustila je svoju dugu kosu koju je za ovu prigodu nakovrčala, a odlučila se za vrlo jednostavan i decentan make up.

Blake Lively na reviji Michaela Korsa Blake Lively na reviji Michaela Korsa (Foto: Afp)

Od "tračerice" do modne ikone: 10 nezaboravnih izdanja Blake Lively Nickelodeon Awards 2005. godine Haljina Ralpha Laurena u sceni iz serije Gossip Girl 2008. godine Blake u haljini Zuhaira Murada 2012. na premijeri filma Savages +9 Haljina modne kuće Gucci za Filmski festival u Cannesu 2014. godine

Blake Lively u Zarinim trapericama: Najpopularniji model za 2023. godinu Blake Lively u trapericama iz Zare Blake Lively u izlasku s prijateljicama Blake Lively nosi traperice iz Zare +3 Zara, 29,95 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju