Zateći ćete se kako razmišljate o jednostavnijim vremenima i dobit ćete priliku da se ponovno povežete sa svojim obiteljskim korijenima i uspomenama iz djetinjstva.

Možda ćete se zateći kako listate stare obiteljske albume s fotografijama ili ponovno posjećujete svoj rodni grad. Ovo je vrijeme za okretanje prema sebi, njegovanje prošlih snova i ponovno povezivanje s davno zaboravljenim ciljevima.

Također ćete u tom periodu više biti posvećeni kreiranju života kakav sada želite. Prošlost ne možemo vratiti, ali možemo raditi na tome da si uljepšamo sadašnjost. Upamtite, mi smo rođeni kreatori. Ako ne koristimo svoje kreativne impulse na ispunjavajući način, te iste impulse možemo koristiti za stvaranje drame u našim životima.

Kraj mjeseca nudi priliku za popravljanje narušenih odnosa, kako prijateljskih i obiteljskih tako i ljubavnih. Razmislite o tome što vam je uistinu važno. Koga zaista želite kraj sebe? Ako ste slobodni, kakva je osoba iz vaših snova? Razmislite i ne pristajte na ništa manje.